sâmbătă, 3 august 2013

Revoltator!!!

De-a dreptul revoltator!!!

Ungadanga Oglu, locuitor al arhipelagului Pocunebar din Oceanul Pacific, a declarat ca va veni de Craciun in Romania pentru a omora si transa porcii din gospodariile oamenilor, motivul fiind calitatea exceptionala a copitelor de porc. Un grup de patrioti sesizand pericolul iminent ce paste porcul mioritic, au luat atitudine. In prima faza i-au trimis 1000 de emailuri lui Ungadanga Oglu, cerandu-i explicatii. In faza a doua i-au flood-at casuta de email cu un program de tipul "mail bomber". Au declarat ca nu se opresc aici. Mai jos redam o parte din discutia telefonica avuta cu acestia:

"Nu este posibil a ceva! De ce Romania? De ce scumpa noastra tara pentru care stramosii nostrii si-au dat viata? O sa --BIP-- in --BIP--, --BIIIIIIIIIP--. Acest --BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP-- o sa --BIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIP-- ."

Pe pagina acestuia de Facebook se poate vedea cruzimea cu care trateaza porcii subacvatici, o specie de porci pe cale de disparitie, cunoscuta si sub numele de Piggy Amfibie.





Ungadanga Oglu la vanatoare de porci subacvatici

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu