sâmbătă, 18 februarie 2012

Este necesar

  De astazi am decis. Fiecare postare pe care o voi face va fi insotita de o estimare numerica si grafica a gradului de coruptie care insoteste institutia sau organizatia care face parte din subiectul postarii. Astfel, pe baza unui algoritm matematic care tine cont de istoricul organizatiei sau institutiei, de rangul sau in stat si de alte cateva lucruri esentiale. Dupa ce a fost expusa postarea, va urma un grafic cu doua coloane. Prima este denumita "Cetatean", si exprima cat de mult il va influenta in bine pe cetateanul de rand; a doua este denumita "Grad de Coruptie", si semnifica gradul de coruptie care afecteaza institutia sau organizatia respectiva.
Exemplu:
  Presupunem ca o anumita postare are ca subiect SMURD. In aceasta postare, SMURD-ul a salvat un om intr-un mediu greu accesibil. Graficele vor arata in felul urmator:

Alt exemplu:
  Presupunem ca o postare are ca subiect "baietii destepti" carora le-au fost anulate contractele. Graficele vor arata aproximativ:


Astept feedback-ul vostru cu pareri si sugestii.

2 comentarii:

  1. intr-adevar pare interesanta chestia cu grafica. dar totusi la exemplul 2 ar trebui sa mentii overall-ul pe o scara de 10 (adica suma coloana 1+2 sa fie 10).
    noroc.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si asta suna interesant. Algoritmul este in schimbare pana ajung la forma finala. Sper cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere