marți, 14 februarie 2012

Stire aproape adevarata

Avand in vedere ca in ultima saptamana ninsorile au depasit cote paroxistice Guvernul Romaniei s-a intalnit in sedinta extraordinara. S-au decis urmatoarele:
 - Ministerul Admistratiei si Internelor a decis ca va suplimenta numarul de jandarmi cu 200. Ii va aduce de la Ploiesti. Nu de alta, dar exista informatia ca in zonele afectate si-au facut aparitia un grup de suporteri care aparent vor sa ajute. De acum sufla si in iaurt.
 - Ministerul Comunicatiilor a declarat ca in decurs de o saptamana toti locuitorii satelor afectate vor avea internet broadband si un punct WiMAX. De asemenea vor construi un widget in PHP care va fi disponibil pe site, astfel sinistratii putand sa sesizeze problemele cu care se confrunta, mult mai usor.
 - MDRT a declarat ca va construi cate 2 sali de sport in fiecare sat afectat. Astfel locuitorii pot sa joace tenis de masa in mod profesionist cand zapada atinge cotele maxime. De asemenea, aceste sali vor fi construite la marginea satului servind si ca paravane de protectie contra zapezii.
 - Ministerul Finantelor a declarat ca va introduce in salariul angajatilor Departamentului de Finante din primarii, stimulente in valoare de 1200%. Trebuie tinut cont ca acestia dau pe menta, lunar, 60% din salariu.
- Ministerul Agriculturii a declarat ca, la vara, va planta pe ogoarele din preajma satelor afectate un soi nou de samanta de porumb, care are proprietati remarcabile. Nu numai ca vor putea satisface necesarul de mamaliga, dar dintr-un hectar de porumb se obtin aproximativ 1000 hectolitri rachiu pur. Totu'l numai pentru sateni.
- Ministerul Muncii a declarat ca pensiile nu vor ajunge luna aceasta. Postasul este inzapezit in sant. Cetatenii sunt pe cont propriu.
 - Ministerul Transporturilor a declarat ca va introduce o garnitura MAGLEV pentru a face mai usoara alimentare cu ulei, zahar, sare, piper si varza murata.
 - Ministerul Sanatatii a declarat ca va infiinta o maternitate in zona.

 Intre timp opozitia a declarat ca vrea alegeri anticipate. Sinistratii au fost foarte bucurosi. Iliescu are multe fane in satele afectate de ultimele caderi de zapada.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu